nieuws

Beursprimeur: Kipschnitzel XXL en in dozen.

Horeca

Plusfood specialiseert zich al ruim dertig jaar in convenienceproducten van kip en kalkoen. De kip- en kalkoenspecialiteiten worden verkocht onder het internationaal bekende Friki-merk. Het assortiment varieert van klassieke maaltijdcomponenten als de cordon bleu en wienerschnitzel, tot trendy snacks als de Nuggy’s Kiplekker en de KipKaasPunt. Op de Friki-stand kunnen bezoekers twee nieuwe producten proeven. […]

Plusfood specialiseert zich al ruim dertig jaar in convenienceproducten van kip en kalkoen. De kip- en kalkoenspecialiteiten worden verkocht onder het internationaal bekende Friki-merk. Het assortiment varieert van klassieke maaltijdcomponenten als de cordon bleu en wienerschnitzel, tot trendy snacks als de Nuggy’s Kiplekker en de KipKaasPunt.

Op de Friki-stand kunnen bezoekers twee nieuwe producten proeven. De Kipschnitzel XXL is een schnitzel van puur kipfilet in een krokante coating, met een gewicht van circa 220 gram. XXL is reeds voorgebakken en daarna diepgevroren en per tien stuks verpakt in dozen.De Brochette ‘Cajun Style’ is een spies van puur kipfilet in een cajun-marinade. De spies weegt 140 gram en is dus heel geschikt voor een menu. Hij is reeds gegaard en wordt verpakt in dozen van 2 x 2,8 kg inhoud. Beide hebben een korte bereidingstijd.

Informatie:
Plusfood
Oosterwolde
(0516) 56 67 00
info@plusfood.nl

Reageer op dit artikel