nieuws

Beursprimeur: One Shot Manual

Horeca

Na het succes van de One Shot Electric breidt La Venezia haar assortiment ijsdispensers uit met de One Shot Manual. Deze biedt de mogelijkheid om op hygiënische wijze ijs te serveren voor zowel coupes als impulsijs in zes verschillende smaken.Dit nieuwe type staat in de schijnwerpers op de Horecava. La Venezia kondigt aan met interessante […]

Na het succes van de One Shot Electric breidt La Venezia haar assortiment ijsdispensers uit met de One Shot Manual. Deze biedt de mogelijkheid om op hygiënische wijze ijs te serveren voor zowel coupes als impulsijs in zes verschillende smaken.Dit nieuwe type staat in de schijnwerpers op de Horecava.

La Venezia kondigt aan met interessante aanbiedingen te komen, waarbij de klant zelfs een One Shot Manual kan winnen.

Info:La VeneziaHelmond(0492) 53 95 52

Reageer op dit artikel