nieuws

Goudgele frites

Horeca

Fast Food superstrings heten de nieuwe diepvriesfrites van Aviko. Met een snelle afbaktijd, juiste lengte, goudgele kleur en super-krokantheid voldoet dit product aan de eisen van het fastfoodsegment. Door de lengte van de superstrings ligt de opbrengst per kilo hoger, meldt de fritesfabrikant. En om in te spelen op gezond genieten is Aviko bij de […]

Fast Food superstrings heten de nieuwe diepvriesfrites van Aviko. Met een snelle afbaktijd, juiste lengte, goudgele kleur en super-krokantheid voldoet dit product aan de eisen van het fastfoodsegment. Door de lengte van de superstrings ligt de opbrengst per kilo hoger, meldt de fritesfabrikant. En om in te spelen op gezond genieten is Aviko bij de fritesproductie volledig overgegaan op het gebruik van ongeharde plantaardige olie.

Deze bevat geen transvetzuren die de kans op hart- en vaatziekten verhogen. De superstrings zjin verpakt in een doos van 4 x 2500 gram en verkrijgbaar in twee snijmaten, 7 mm en 10 mm.

Informatie: Aviko, Steenderen, tel. (0575) 45 82 59 of www.aviko.nl.

Reageer op dit artikel