nieuws

In club Now&Wow streepjesbloes taboe

Horeca

De Rotterdamse club Now&Wow heeft de tegenwoordig zeer populaire streepjesbloes (al dan niet diagonaal) in de ban gedaan. Eigenaar en creatieve man Ted Langenbach is ‘het stereotype kleedgedrag van de bezoekers, met name de mannen, meer dan zat’.

‘De ultradesirable bezoekers, artiesten en andere medewerkers van de club hebben last van slapeloosheid en een verminderde eetlust. De streepjeshemden zorgen onder andere voor duizeligheid en scheelkijkerij’, meldt Langenbach in een persbericht.

‘Ik ben een groot fan van alles uit de jaren tachtig, maar het janlenferink&jortkelderyuppenstreepjesbloesje past gewoonweg niet in een ultradesirable dance- en relaxclub.’

Als de streepjesdragers blijven volharden in hun kleedgedrag, vreest Langenbach harde maatregelen te moeten treffen. Weigering in Now&Wow door de ‘doorbitch’ wordt niet uitgesloten.

Reageer op dit artikel