nieuws

Natuurlijk water

Horeca

Bickery Food Group introduceert speciaal voor de horeca natuurlijk mineraalwater San Benedetto in glazen flessen met panorama-etiketten. Dit mineraalwater komt uit de omgeving van Venetië in Italië. Natuurlijk mineraalwater is een verfrissende, gezonde en calorievrije dorstlesser die het hele jaar door te drinken is. De flessen van San Benedetto hebben een inhoud van 0,5 liter, […]

Bickery Food Group introduceert speciaal voor de horeca natuurlijk mineraalwater San Benedetto in glazen flessen met panorama-etiketten. Dit mineraalwater komt uit de omgeving van Venetië in Italië. Natuurlijk mineraalwater is een verfrissende, gezonde en calorievrije dorstlesser die het hele jaar door te drinken is.

De flessen van San Benedetto hebben een inhoud van 0,5 liter, 0,75 liter en 1,0 liter. Er zijn bovendien twee varianten in verkrijgbaar, Naturale en Prizzante (licht bruisend).Informatie: Bickery Food Group, ’s-Graveland, tel. (035) 656 02 44.

Reageer op dit artikel