Driegangenkoning nu ook in brood

Rob Adriaanse, eigenaar van restaurantketen Humphrey's, heeft zijn formule uitgebreid naar een dagzaak. De vestigingen in Den Haag, Leeuwarden en ...

Naast het zuurdesembrood is er ook gebak, luxe jamsoorten, pasta’s & pesto’s, azijn, olie, honing en thee te koop in Humphrey’s Deli&Dinner. Adriaanse is daarmee terug bij z’n roots, want hij begon ooit in Broodje Corona, de broodjeszaak van z’n ouders in de Nijmeegse Walstraat. Broodje Corona bestaat niet meer – er zit nu een shoarmatent in – maar oudere Nijmegenaren praten er nog met liefde over.

De koning van het driegangenmenu heeft tegenwoordig dertien Humphrey’s, waarvan twee in franchise. Bovendien is Adriaanse eigenaar van het exclusieve Nijmeegse restaurant Chalet Brakkestein.

Naast het zuurdesembrood is er ook gebak, luxe jamsoorten, pasta’s & pesto’s, azijn, olie, honing en thee te koop in Humphrey’s Deli&Dinner. Adriaanse is daarmee terug bij z’n roots, want hij begon ooit in Broodje Corona, de broodjeszaak van z’n ouders in de Nijmeegse Walstraat. Broodje Corona bestaat niet meer – er zit nu een shoarmatent in – maar oudere Nijmegenaren praten er nog met liefde over.

De koning van het driegangenmenu heeft tegenwoordig dertien Humphrey’s, waarvan twee in franchise. Bovendien is Adriaanse eigenaar van het exclusieve Nijmeegse restaurant Chalet Brakkestein.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.