nieuws

Beste Baas Award 2004 zoekt (horeca)bazen

Horeca

De organisatie van de Beste Baas Award 2004 zoekt weer ondernemers die prima bedrijfsresultaten moeiteloos combineren met goed werkgeverschap. Vorig jaar ging horecaman Martin de Vries van wegrestaurant De Waalbrug in Waardenburg bijna aan de haal met de aansprekende titel. De Vries kwam net iets te kort ten opzichte van een directeur van Kop Beveiliging uit Leerdam.

Het zakenblad Bizz houdt de uitreiking van de award tijdens de Week van de Ondernemer in maart 2004. Elke baas die in het bezit is van een eigen bedrijf mag deelnemen. Naast bazen, mogen ook medewerkers hun baas aanmelden. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een deelnameformulier toegestuurd. De inschrijfperiode is vrijdag 17 oktober gestart. Een vakjury bepaalt in maart de winnaar en bepaalt dus wie een weekend Berlijn voor het hele bedrijf krijgt aangeboden.

Schrijf u hier in:

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel