nieuws

Eerste Nederlandse dj-prijs naar Tiësto

Horeca

Dj Tiësto (Tijs Verwest) heeft woensdagavond de Dutch DJ Award gekregen van het danceblad ID&T Magazine. Het blad reikte de onderscheiding dit jaar voor het eerst uit. Dat gebeurde tijdens een feest in Amsterdam.

Ongeveer 30.000 mensen hebben via internet op de genomineerden gestemd. Uiteindelijk trok Tiësto met 4821 stemmen aan het langste eind. In de topvijf was verder nog plaats voor respectievelijk de Nederlandse plaatjesdraaister Dana (2253), Paul van Dyk (1893), Luna (1638) en Armin van Buuren (1548). De inzenders gunden Tiësto de eindoverwinning voor ‘zijn haarfijne techniek en groot gevoel voor het moment’. De stemmers refereren aan het feit dat de ‘sympathieke Brabander’ als eerste dj een solo-stadionoptreden gaf en dat hij een sterke ‘gevoelsstijl’ heeft. ‘Het publiek draagt hem op handen en niet alleen in Nederland’, schrijft ID&T Magazine. ‘Hij is meest populair, ook bij de vakjury. Everybody loves Tiësto. Hij is nog lang niet uitgedraaid.’

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel