nieuws

Energieleverancier kiezen via Zibb.nl/energie

Horeca

Zibb.nl en GreenPrices.nl zijn een energieportal gestart om ondernemers duidelijkheid te verschaffen in de vaak ingewikkelde energiemarkt. Via www.zibb.nl/energie kunnen horecaondernemers de meest gunstige energieleverancier vinden.

Het initiatief tussen Zibb.nl, waaronder ook de horecasite www.zibb.nl/horeca valt, en GreenPrices.nl komt voort uit de toegenomen onzekerheid op de energiemarkt. Tevens is het voor ondernemers de moeite waard zich goed te oriënteren bij de keuze van stroomleverancier.

Op www.zibb.nl/energie staat onder andere een vergelijkingsmodule en –calculator. Hierin spelen zowel de offerteprijs als de uitstraling van de energieleverancier een belangrijke rol, waardoor elke ondernemer een weloverwogen keuze voor zijn energieleverancier kan maken.

Horecabedrijven met een aansluitwaarde groter dan 3 x 80 ampère zijn al sinds 2002 vrij om van energieleverancier te wisselen. Kleinere horecabedrijven kunnen net als consumenten hun aanbieder van groene energie al zelf kiezen en zijn vanaf juli 2004 ook vrij om zelf een aanbieder te kiezen.

Meer weten? Klik hier.

Reageer op dit artikel