nieuws

Jaarprijs 2003 voor Joop Braakhekke

Horeca

Joop Braakhekke heeft de KHN Jaarprijs 2003 gewonnen. Braakhekke krijgt deze prijs, omdat de restauranthouder en tv-kok een positieve bijdrage heeft geleverd aan het imago van de Nederlandse horeca. Dinsdag 4 november ontvangt Braakhekke een award als eerbewijs.

Volgens de organisatie van de Jaarpijs 2003 laat Braakhekke het publiek zien dat je volop kunt genieten in de Nederlandse horeca. De eigenaar van de Amsterdamse restaurants Le Garage en En Pluche straalt enthousiasme uit, toont gasvrijheid met een glimlach en draagt op perfecte wijze het gastheerschap uit, zo meldt het persbericht van KHN.

Bij de Jaarprijs hoort een brozen plastiek van Jan Ipenburg en een geldbedrag van € 10.000,-. Braakhekke schenkt dit bedrag aan de Bik Bus, een mobiele maaltijd- en informatievoorziening voor en door daklozen in Amsterdam.

Vorig jaar werd de Jaarpijs gewonnen door de familie Helder van het driesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Het jaar ervoor was bieroloog Dick Wildeman de gelukkige. KHN reikt de Jaarpijs uit sinds 1994. De vorige winnaar in overzicht:
1994 Freddy Heineken
1995 Pieter Bouw, directeur KLM
1996 Mevrouw Van Dok-van Weele, Staatssecretaris van Economische Zaken
1997 Alexander Rinnooy Kan
1998 Jan Kamminga, voorzitter MKB Nederland
1999 Thomas Lepeltak van het Stan Huygens Journaal
2000 Cas Spijkers
2001 Dick Wildeman
2002 Familie Helder

Lees vrijdag 24 oktober Misset Horeca voor een reactie van Joop Braakhekke. Geen abonnee? Neem dan hier een abonnement op Misset Horeca

Drie jaar geleden sprak hoofdredacteur Hans Steenbergen van Misset Horeca met Braakhekke. Lees hier zijn interview.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel