nieuws

Verkwikkend water concept

Horeca

Douwe Egberts, leverancier van koffie en thee, introduceert een nieuw concept voor horecabedrijven en instellingen: aQa Pickwick. Lekker, verkwikkend water in een gebruiksvriendelijk systeem. Het aQa Pickwickwatersysteem wordt direct op de vaste waterleiding aangesloten. Het zuivert water en voegt er mineralen aan toe. Zo ontstaat kwalitatief drinkwater met een zachte, frisse smaak. Een voordeel van […]

Douwe Egberts, leverancier van koffie en thee, introduceert een nieuw concept voor horecabedrijven en instellingen: aQa Pickwick. Lekker, verkwikkend water in een gebruiksvriendelijk systeem. Het aQa Pickwickwatersysteem wordt direct op de vaste waterleiding aangesloten. Het zuivert water en voegt er mineralen aan toe. Zo ontstaat kwalitatief drinkwater met een zachte, frisse smaak. Een voordeel van dit waterconcept is dat er geen opslagcapaciteit (waterbollen) nodig is en geen logistieke handelingen of extra werk met zich meebrengt.

Douwe Egberts, leverancier van koffie en thee, introduceert een nieuw concept voor horecabedrijven en instellingen: aQa Pickwick. Lekker, verkwikkend water in een gebruiksvriendelijk systeem. Het aQa Pickwickwatersysteem wordt direct op de vaste waterleiding aangesloten. Het zuivert water en voegt er mineralen aan toe. Zo ontstaat kwalitatief drinkwater met een zachte, frisse smaak. Een voordeel van dit waterconcept is dat er geen opslagcapaciteit (waterbollen) nodig is en geen logistieke handelingen of extra werk met zich meebrengt.

Na installatie en aansluiting op de waterleiding is twee keer per jaar een preventieve onderhouds- en reinigingsbeurt voldoende.

Informatie: Douwe Egberts Nederland, Joure, tel. (058) 233 33 32 of www.pickwick.nl.

Na installatie en aansluiting op de waterleiding is twee keer per jaar een preventieve onderhouds- en reinigingsbeurt voldoende.

Informatie: Douwe Egberts Nederland, Joure, tel. (058) 233 33 32 of www.pickwick.nl.

Reageer op dit artikel