nieuws

Sea Rally Noordwijk wordt vervolgd

Horeca

Afgelopen week reden tijdens de Sea Rally 60 meeting planners met 30 Smarts een verrassingsvolle rally door Noordwijk en omgeving. Zelfs dwars door de gangen van NH Leeuwenhorst!

Na de eerste etappe, waarin de Smarts in colonne van het Palace Hotel naar Hotels van Oranje reden, namen de deelnemers deel aan een spectaculaire actie op zee met de K.N.R.M. en een percussie clinic op het strand. De tweede etappe van de rally voerde de equipes langs de diverse 3- & 4-sterrenhotels, restaurants en speciale locaties. Hoogtepunten hier waren onder andere de rit dwars door de lobby en gangen van NH Leeuwenhorst, de bloembollen van Jacoba van Beijeren en de klassementsproeven.

Voor de finish waren nog eens 60 relaties van het Noordwijk Regio Congresbureau uitgenodigd en werd de dag afgesloten met een Fingerfood Event. Waarbij de gerenommeerde Noordwijkse restaurants Iets Anders, Het Zuiderbad, Villa de Duinen en Thai Tjon exotische hapjes aan alle gasten presenteerde.

Een dag later vond de Sea Rally nog een keer plaats voor 30 Internationale gasten, Dit keer i.s.m. het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. Ook volgend jaar zal het Noordwijk Regio Congresbureau weer een selectief gezelschap van meeting planners en pers uitnodigen voor dit unieke evenement. Naar de foto’s.

Reageer op dit artikel