nieuws

Joris Lutz danst verder in musical TiTaTovenaar

Horeca

Vanaf 19 november aanstaande staat Joris Lutz op de planken van het Efteling Theater in de nieuwe musical TiTaTovenaar. Lutz, bekend van Dancing with the Stars, Ha die Pa en Bestemming Nederland, speelt hierin de rol van Tom de Tuinman.

Hij vervangt Sander-Jan Klerk, die wegens een rugblessure afscheid heeft moeten nemen van deze musical. TiTaTovenaar gaat op zondag 27 november in landelijke première.

De nieuwe familiemusical TiTaTovenaar is gebaseerd op de succesvolle televisieserie van begin jaren ´70. Het is een coproductie van Efteling Theater Producties en V&V Entertainment, het theaterproductiebedrijf van Albert Verlinde en Roel Vente. De regie is in handen van Koen van Dijk die tevens verantwoordelijk is voor het script. Eerder stond Koen van Dijk met zijn creatieve team aan de basis van de succesvolle musical ´Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?´

De musical is vanaf 19 november 2005 exclusief te zien in het Efteling Theater.

Reageer op dit artikel