nieuws

Maastricht Congres Bureau lanceert digitale hulp voor MICE organisatoren

Horeca

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) heeft de website uitgebreid met een nieuwe tool: de Search Assistant. Deze zoekmachine biedt hulp aan MICE organisatoren bij het vinden van hotels, vergaderlocaties, cateraars en andere toeleveranciers in Maastricht en regio.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten naar de regio te halen. “De Search Assistant is daarbij een goed hulpmiddel. Mensen kunnen geheel vrijblijvend en wanneer het hún uitkomt naar de mogelijkheden van Maastricht en regio op zoek,” aldus Karin Bogman, Sales Manager Meetings & Incentives. Voor meer informatie over Maastricht en regiomaastrichtongresbureau.nl

Reageer op dit artikel