nieuws

Van Eeden Evenementen wordt onderdeel van de Obsession Event Group

Horeca

Sinds 1 oktober maakt Van Eeden Evenementen (en het daaruit voortgekomen goedefeesten.nl) deel uit van de Obsession Event Group. De Obsession Event Group is hierdoor in staat haar activiteiten op het gebied van event marketing in de toekomst verder uit te breiden en tegelijkertijd een goede invulling te blijven geven aan de reguliere evenementenorganisatie.

De kennis die directeur Diederick van Eeden van Van Eeden Evenementen in de afgelopen 15 jaar opdeed in de branche is een welkome aanvulling op de know-how binnen de Obsession Event Group. Van Eeden blijft ook in de nieuwe opzet directeur van Van Eeden Evenementen, daarbij ondersteund door een eigen team. De Obsession Event Group legt inmiddels de laatste hand aan een nieuwe organisatiestructuur.

De snelgroeiende Obsession Event Group specialiseerde zich in de afgelopen jaren in totale evenementenorganisatie en event marketing. Daarnaast beschikt de organisatie over een onafhankelijk artiestenboekingsbureau. Van Eeden Evenementen blijft binnen de groep een evenementenorganisatiebureau, dat staat voor een objectief advies en evenementen organiseert die tot in detail zijn afgestemd op de wensen van de klant.

Reageer op dit artikel