nieuws

Campina benoemt Michael Feller tot directeur in Duitsland

Horeca

Managing Director Germany, onderdeel van de groep Consumer Products Europe. Feller heeft de Duitse nationaliteit en is nu Country Manager Russia voor Campina. Hij volgt Hans Burger op die enkele maanden geleden de positie heeft aanvaard als directeur van de Duitse zuivelonderneming Bergader, Waging am See. Feller rapporteert rechtstreeks aan de groepsdirecteur Consumer Products Europe (CPE).

Voor Campina is de Duitse markt, de grootste consumentenmarkt in Europa, van groot belang. De onderneming is er één van de leidende aanbieders van zuivelproducten. De zuivelonderneming realiseert met melk, zuiveldranken, yoghurt en desserts in Duitsland een omzet van ongeveer 900 miljoen euro. Inclusief kaas, boter en ingrediënten haalde Campina in 2004 een omzet van 1,15 miljard euro in Duitsland.

Reageer op dit artikel