nieuws

ArenA viert 10e verjaardag in stijl

Horeca

De Amsterdam ArenA vierde haar 10e verjaardag maandag 14 augustus met een receptie voor 1000 genodigden. Langs het veld was een fototentoonstelling van de medewerkers van het multifunctionele stadion. Achter de goal was het borrelgedeelte waar veel bekende gezichten acte de présence gaven: Louis van Gaal, Danny Blind, maar ook politici als Frank de Grave. Marketing en communicatie manager Petra Romeijn keek tevreden terug op 10 jaar evenementen: ‘De ArenA is volwassen geworden’.

ArenA viert 10e verjaardag in stijl

Op de middenstip van de grasmat had Maison van den Boer een enorme eettafel geplaatst, waar later die avond voor genodigden een diner plaatsvond. Een bijzondere aanblik zo’n strak aangeklede dinertafel in een voetbalstadion. Volgens Romeijn ligt daar ook de kracht van de locatie. ‘Het moet niet zo zijn dat een bedrijf hier alleen vergadert en helemaal niets van het stadion zelf te zien krijgt. Daarom zeggen ook altijd: doe iets met het veld erbij.’

De laatste jaren heeft de Amsterdam ArenA veel tijd en geld gestoken in de infrastructuur rond en vooral ook in het stadion. Binnenkort staat een renovatie van de vergader- en meetingzalen in het stadion op de rol. En dankzij Youp van ’t Hek ontkom je er niet aan (‘de ArenA verwisselt nog sneller van grasmat dan ik van tandenborstel’), de grasmat: ‘Het hoort er nu helemaal bij. Wij hebben er een uitdaging van gemaakt. Van je zwakte gebruik maken. Voor ons is de wisselende grasmat een reden dat er zo veel evenementen mogelijk zijn’, kijkt Romeijn lachend terug op de honderden evenementen die laatste jaren in de ArenA plaatsvonden.

Enkele foto’s van de receptie in het stadion:

Reageer op dit artikel