nieuws

Broodje worst

Horeca

Broodje Unox zijn leverbaar in pakketten die in bruikleen worden geplaatst op locaties met een minimum omzet van zeventig broodjes Unox per week. Er zijn drie pakketten verkrijgbaar; small voor maximaal zeventig broodjes en medium voor maximaal 140 broodjes per week. Large is voor de verkoop van grote hoeveelheden broodjes Unox. Tevens treft u bij […]

Broodje worst

Broodje Unox zijn leverbaar in pakketten die in bruikleen worden geplaatst op locaties met een minimum omzet van zeventig broodjes Unox per week. Er zijn drie pakketten verkrijgbaar; small voor maximaal zeventig broodjes en medium voor maximaal 140 broodjes per week. Large is voor de verkoop van grote hoeveelheden broodjes Unox. Tevens treft u bij alle pakketten promotiemateriaal aan.

Is dit iets voor in uw bedrijf? Bel dan Unilever Bestfoods Caterplan (0800) 86 69 4636.

Reageer op dit artikel