nieuws

Eigen Huis & Tuin Event in 2007

Horeca

Het fluitje van kluskoning Nico, de groene handen van tuinman Rob, het hoort een beetje bij onze cultuur. Eigen Huis & Tuin was vanaf het begin één van de best bekeken programma’s van RTL 4 en is nog altijd ongekend populair. Zo’n programma verdient een eigen evenement moeten ze bij VNU Exhibitions hebben gedacht. Samen met RTL Nederland organiseren zij van 8 tot en met 11 maart 2007 de eerste editie van het Eigen Huis & Tuin Event.

Eigen Huis & Tuin Event in 2007

Het evenement krijgt een hoog doe-gehalte en is daarmee een logisch uitvloeisel van het RTL-programma, dat inmiddels aan het dertiende seizoen bezig is. Op het event kunnen onder meer de gebruikte producten uit de televisie-uitzendingen worden aangeschaft.

Reageer op dit artikel