nieuws

Innovation Award kapot gevallen

Horeca

De award behorende bij de Horecava Innovation Awards ziet er dit jaar beduidend anders uit dan voorgaande jaren. Oorzaak is dat de bekende glazentrofee afgelopen jaar kapot is gevallen in een tv-studio.

Innovation Award kapot gevallen

Dat maakte juryvoorzitter Karel de Vos bekend tijdens de prijsuitreiking van de Horecava Innovation Award maandagochtend. ‘Na zes jaar de zware awards te hebben uitgereikt, hebben we nu gekozen voor een andere award. Dit was noodzakelijk omdat de laatste hoofdprijs door een tafel in een tv-studio kapot is gevallen’.

Grootste bel
De nieuwe prijzen zien er uit als grote bellen, waarmee vroeger schoolkinderen door het schoolhoofd naar binnen werden gebeld. De grootste bel is in bezit van Richard Min en Jasper Hieselaar van Bloomingteas. Hun theeconcept won de Horecava Innovation Award 2007.

Zie ook:
> Fotoreportage uitreiking Horecava Innovation Award

Reageer op dit artikel