nieuws

Interactieve Evenementen succesvol in 2006

Horeca

In het mei-nummer van FZ stond al een artikel over de kracht van interactieve events. Dat je aan deze events een verschillende invulling kan geven, blijkt uit het aanbod van Interactieve Evenementen. Het bedrijf dat onder meer de SailGame, CityGame en BeachGame organiseert beleeft een topjaar: het aantal locaties is in 2006 flink uitgebreid en ook de financiële verwachting voor de eerste helft van het jaar zijn overtroffen.

Interactieve Evenementen succesvol in 2006

Volgens medeorganisator Chiel Wiethoff is het succes te verklaren door de diversiteit van de programma’s en de toegevoegde waarde van een mobiele internetsite. “De combinatie van teambuilding, een spannende competitie in de buitenlucht en interactie spreekt een brede doelgroep aan. Het is leuk voor het héle bedrijf. Klanten zijn razend enthousiast, dat is de beste reclame die er is.”

Ook de vraag naar programma’s op maat op speciale locaties is toegenomen. Komende winter zullen er ook evenementen in wintersportgebieden plaats gaan vinden. Meer informatie op www.interactiveevent.nl.

Reageer op dit artikel