nieuws

MoviePark richt zich op Nederlandse bedrijfsmarkt

Horeca

Het Duitse Movie Park vlakbij Bottrop heeft koers gezet richting Nederland. Niet alleen wil het park de komende jaren weer terug naar 30 procent Nederlandse bezoekers, ook de Nederlandse bedrijfsmarkt staat hoog op het verlanglijstje. “Daarvoor hebben we een Nederlandse collega aangetrokken, die beter de Nederlandse markt kan benaderen. Ons doel is om ook op het gebied van bedrijfsevenementen op zo’n 30 procent Nederlanders uit te komen”, vertelt Antje Möller PR-manager van MoviePark.

MoviePark richt zich op Nederlandse bedrijfsmarkt

Het park raakte nogal wat Nederlandse bezoekers kwijt na de naamsverandering van Warner Brothers MovieWorld naar Movie Park. “Op de één of andere manier is die naamsverandering niet helemaal goed doorgekomen op de Nederlandse markt”, aldus Möller. Meer over de mogelijkheden en achtergronden van MoviePark in het augustus nummer van FZ..

Reageer op dit artikel