nieuws

Prijs groentesnijmachine

Horeca

De werking is gebaseerd op het principe van plakjes snijden met een trekbeweging (in tegenstelling tot duwen). Deze techniek voorkomt kneuzingen aan fruit of groenten door het snijden. De machine levert een scherpe snede die de celstructuur van fruit en groenten niet aantast, waardoor de vitaminen behouden blijven.De snijmachine is bedoeld voor hotels en restaurants, […]

Prijs groentesnijmachine

De werking is gebaseerd op het principe van plakjes snijden met een trekbeweging (in tegenstelling tot duwen). Deze techniek voorkomt kneuzingen aan fruit of groenten door het snijden. De machine levert een scherpe snede die de celstructuur van fruit en groenten niet aantast, waardoor de vitaminen behouden blijven.
De snijmachine is bedoeld voor hotels en restaurants, maar ook voor groentezaken. De distributie in Nederland is in handen van de Limburgse firma Groba.

Voor informatie: Groba, Ittervoort. Tel. (0475) 56 56 56. www.anliker-brunner.com.

Reageer op dit artikel