nieuws

ROC’s bouwen samen dominoparcours

Horeca

In het luttele tijdsbestek van tweeëneenhalf uur hebben ROC-leerlingen vandaag een meterslang parcours van dominostenen uitgezet op de Horecava. Het parcours bevatte allerlei facetten uit de horeca, waaronder service en gastvrijheid. De horecaleerlingen lieten hun creativiteit de loop, en daardoor ontstonden allerlei prachtige bouwwerken.

ROC’s bouwen samen dominoparcours

Zo rond half twee kwamen de dominostenen de bomvolle HorecavArena ‘ binnengevallen’ onder luid applaus van alle bouwers en het toegestroomde publiek.

Aan de dominopoging was ook wedstrijd verbonden. Het team met het mooiste project won een wijnproeverij bij wijnimport J. Bart. Deze proeverij werd gewonnen door het Lyceum voor Hospitality en Recreatie te Ede, ROC A12. Helaas was er verwarring over het tijdstip van de prijsuitreiking, waardoor het team van ROC A12 de cheque niet zelf in ontvangst kon nemen. Een collega-leerling van het Lyceum voor Hospitality en Recreatie te Ede nam daarom de honneurs waar.