nieuws

Snelle betaling ook in euro’s

Horeca

De boekingsgegevens worden snel verwerkt en via het netwerk verzonden, waardoor ze onmiddellijk beschikbaar zijn op de andere terminals. Door het overlappende kassa medewerkersysteem hoeft een personeelslid niet te wachten tot het andere personeelslid de boeking afgesloten heeft. De 5.6, mono LCD display heeft een regeling voor helderheid en contrast. Bovendien print de ER-A770 een […]

Snelle betaling ook in euro’s

De boekingsgegevens worden snel verwerkt en via het netwerk verzonden, waardoor ze onmiddellijk beschikbaar zijn op de andere terminals. Door het overlappende kassa medewerkersysteem hoeft een personeelslid niet te wachten tot het andere personeelslid de boeking afgesloten heeft. De 5.6, mono LCD display heeft een regeling voor helderheid en contrast. Bovendien print de ER-A770 een bredere bon uit dan gebruikelijk. Voor meer informatie over deze of andere kasregisters van Sharp belt u naar STN in Haarlem (023) 53 86 080.

Reageer op dit artikel