nieuws

ss Rotterdam trekt in eerste jaar 600.000 bezoekers

Horeca

Zo’n 600.000 mensen hebben in het eerste jaar de ss Rotterdam bezocht. Dat blijkt uit een schatting. Volgens commissaris Wondolleck van het Rotterdamse horecaschip komt de drijvende horecaboot nu op stoom.

ss Rotterdam trekt in eerste jaar 600.000 bezoekers

Officiële cijfers over het aantal bezoekers zijn er nog niet maar Radiorijnmond.nl meldt dat het er naar schatting 600.000 zijn.

Het vorig jaar geopende schip blijkt in het weekend vooral geliefd onder particulieren die een dagje uit zijn of een weekende Rotterdam doen. Door de weeks richt het schip zich meer op de zakelijke bezoeker.

Vorig jaar ging de ss Rotterdam officiëel open. In aanloop naar de opening bleek dat door de grootscheepse verbouwing van het voormalige stoomschip het kostenbudget ruim overschreden werd. De kosten van de horecaboot liepen op tot 257 miljoen euro.

Reageer op dit artikel