nieuws

Stoere look

Horeca

Bounge: loungemeubilair met een twist. Het is net op de markt. De producent, MP Products, komt uit de industriële hoek en is bekend van het maken van industriële boxen en kisten. Juist dat is het uitgangspunt voor het meubilair. Met losse panelen van geïmpregneerd vurenhout zet je het meubilair zelf in elkaar: loungebanken en stoelen, lage tafels, statafels met hoge kruk, bar of plantenbak. Afgewerkt met zinken rand voor een stoere look.

Stoere look

Bounge is door het kliksysteem gemakkelijk op en af te bouwen, zonder dat er een schroevendraaier aan te pas komt. Aan het eind van het terrasseizoen haalt de horecaondernemer alles uit elkaar en slaat de panelen op in de opslagbox van hetzelfde hout, dat mvo-goedgekeurd is. Staat mooi op terras of strandpaviljoen. Robuuste, brandwerende kussens zorgen voor het zitcomfort. Er is ook een special edition van wit kunststof in combinatie met led-verlichting. De Arend is de exclusieve partner voor verkoop aan de horeca.

Bounge, Veldhoven. Tel. (040) 230 10 34. www.bounge.eu; www.de-arend.com.

Reageer op dit artikel