nieuws

Vakbeurs Horesca gaat niet door

Horeca

De Noordelijke vakbeurs Horesca in Zuidlaren op 13 tot en met 16 februari 2006 gaat niet door. Dat heeft de beursorganisatie laten weten. Wel hoopt de beurs in november 2006 een editie te houden, zij het in aangepaste vorm en op een andere locatie.

Vakbeurs Horesca gaat niet door

In een persschrijven laat de beursorganisatie weten tot deze beslissing te zijn gekomen, omdat er al geruime tijd onduidelijkheid bestond over het wel of niet doorgaan van Horesca. Daarnaast zorgt de versnippering van vakbeurzen in de branche voor minder aandacht voor de Horesca. Tenslotte noemt de beursorganisatie de stand van zaken in de horeca als oorzaak van de ingrijpende beslissing.

De ‘nieuwe’ Horesca eind 2006 vindt plaats op 13, 14 en 15 november. Dit houdt één beursdag minder in. Daarnaast verplaatst de beurs van Zuidlaren naar Leeuwarden, naar het meer moderne FEC/WTC. De verhuizing naar de Friese hoofdstad komt na harde geluiden van standhouders, zo meldt de beursorganisatie. Verder is de verhuizing noodzakelijk omdat de Prins Bernhard Hoeve in Zuidlaren stopt met het organiseren van vakbeurzen.

Reageer op dit artikel