nieuws

Videonieuwsshow op MissetHoreca.nl

Horeca

Misset Horeca komt met een videonieuwsshow op internet. Vanaf dinsdag 3 februari wordt op MissetHoreca.nl wekelijks de nieuwsshow Misset Horeca Live uitgezonden. Jonnie Boer krijgt in de eerste uitzending een prominente rol.

Videonieuwsshow op MissetHoreca.nl

Misset Horeca Live bevat minimaal drie items met nieuws, inspiratie en tips. In de eerste uitzending komt onder andere Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije aan bod. Boer vertelt over een bijzonder en nieuw keukenapparaat van 10.000 euro.

De videonieuwsshow wordt aangekondigd met een speciale nieuwsbrief. De eerste aflevering wordt dinsdag 3 februari rond het middaguur gepubliceerd op MissetHoreca.nl.

Vaste partners van Misset Horeca Live zijn de topleveranciers Satelliet, Warsteiner, Hollandia, Unilever Foodsolutions en Hobart Nederland bv. In eerste instantie staan er 26 afleveringen van Misset Horeca Live geprogrammeerd.

Reageer op dit artikel