nieuws

Handsup.cn: consument bedenkt zelf kortingsactie

Horeca

De Chinese kortingsite Handsup.cn, ook wel de Chinese Groupon genoemd, gaat bij acties de regie nog meer in handen leggen bij consumenten. Gebruikers van Handsup.cn kunnen zelf producten aandragen waarvoor zij op een goede deal hopen.

Handsup.cn: consument bedenkt zelf kortingsactie

Een gebruiker van Handsup.cn levert een idee aan van een product of dienst, bijvoorbeeld een diner in een restaurant of een arrangement in een hotel. De indiender doet zelfs een voorstel voor een korting.

Bezoekers van de kortingsite kunnen vervolgens kenbaar maken of ze iets in de deal zien. Ook kunnen ze melden voor welke prijs ze de deal zouden willen sluiten. Gelijktijdig wordt de leverancier van de dienst of product benaderd door Handsup.cn en vinden er onderhandelingen plaats.

Wanneer het tot een deal komt, krijgt de inzender een beloning. Ongeacht of hij of zij het product of de dienst heeft gekocht.

Reageer op dit artikel