nieuws

Horeca start veiling voor Filippijnen

Horeca

Horecaondernemers werken belangeloos mee aan een grote actie om geld op te halen voor de slachtoffers van de natuurramp in Filippijnen. Via www.horecavoorgiro555.nl worden diverse hotelkamers en restaurantdiners aangeboden waarop consumenten een bod kunnen uitbrengen.

Horeca start veiling voor Filippijnen

Bedenker van de actie www.horecavoorgiro555.nl is Jessica de Kok, die eerder furore maakte met haar inmiddels bekende twitterveilingen. In overleg met general manager Bart Blikman van Carlton President in Utrecht is afgelopen dagen een veilingsite uit de grond gestampt.

‘Zoals jullie weten heb ik al meerdere malen voor o.a. Giro555 online veilingen georganiseerd onder de naam Twitterveiling.nl. Omdat Giro555 ook nu weer een actie heeft opgestart wilde ik dit keer een veiling organiseren met enkel aanbiedingen vanuit de horeca’, aldus De Kok.

De website bevat inmiddels behoorlijk wat aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een overnachting in Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch, een diner bij Restaurant Antichic in Rotterdam en een diner bij restaurant Las Palmas van de bekende kok Herman den Blijker. Utrecht Toerisme geeft aan iedere boeker 2 toegangskaarten voor de Dom.

Wie mee wil bieden, dient zich eenmalig te registreren. Daarna is het mogelijk op een of meerdere aanbiedingen te bieden. Aan het einde van de actieweek wordt het eindbedrag overgemaakt aan Giro555. De actie wordt via sociale media snel onder de aandacht gebracht. De hashtag die op Twitter geldt is #horecainactie.

Reageer op dit artikel