nieuws

Vertrekkende Bas Hoogland trending topic op Twitter

Horeca

Bas Hoogland is trending topic op Twitter. De commercieel directeur verlaat vandaag Landal GreenParks. Via de hashtag #basbedankt is Hoogland, die zelf erg actief is op Twitter, trending topic op Twitter.

Vertrekkende Bas Hoogland trending topic op Twitter

De speciale hashtag #basbedankt scoort goed op Twitter. Twitteraars gebruiken de hashtag om Hoogland uit te luiden als commercieel directeur van Landal GreenParks.

Hoogland vertrekt na jarenlange trouwe dienst bij Landal om een eigen kleinschalige accommodatie te starten in Zuid-Limburg. Hoogland baarde laatste jaren opzien op Twitter door op persoonlijke titel het merk Landal een gezicht te geven. Recent gaf hij tekst en uitleg over zijn twitteractiviteiten in een uitgebreid video-interview met Misset Horeca.

Reageer op dit artikel