nieuws

Voorinschrijvingen Top 100’s stromen binnen

Horeca

Veel horecaondernemers hebben op de Horecava de stap gezet om zich voor een of meerdere Top 100’s van Misset Horeca in te schrijven. De landelijke vakbeurs in Amsterdam vormt het startschot om in te schrijven.

Voorinschrijvingen Top 100’s stromen binnen

Vanaf deze week kunnen horecaondernemers zich inschrijven voor de Cafe Top 100, Cafetaria Top 100, Terras Top 100 en Koffie Top 100, ranglijsten waarbij de beste horecabedrijven van Nederland worden gepresenteerd.

Op vier locaties op de Horecava kunnen ondernemers een voorinschrijving doen. Deelname aan een van de top 100’s betekent dat de horecabedrijven worden bezocht door een mysterie visit. Van dit bezoek volgt een rapport waarmee ondernemers hun voordeel doen.

Inschrijving betekent dat kans wordt gemaakt op een notering in de prestieuze ranglijsten. Een notering in de top 100 betekent lokale, regionale en zelfs kans op landelijke media-aandacht. Op de slotdag van de Horecava is het mogelijk om op een van de vier stands verdeeld over de vakbeurs in te schrijven.

Reageer op dit artikel