nieuws

Binnen een uur toplunch in Hotel de l’Europe

Hotel

Hotel de l’Europe heeft voor de snelle lunchgast een speciaal menu ontwikkeld. Chef-kok Jean Jacques Menateau van restaurant Excelsior bedacht de sixty-minutes-lunch.

Binnen een uur toplunch in Hotel de l’Europe

Gasten staan binnen zestig minuten weer buiten na het nuttigen van het tweegangenmenu. Om de snelheid er goed in te houden is valetparking inbegrepen in het 38,50 euro kostende menu.

Gasten kunnen met hun eigen auto voorrijden, waarna een hotelmedewerker de auto elders parkeert. Exact een uur later wordt de auto weer voorgereden. Ook is het mogelijk om met de boot naar het hotelrestaurant te komen.

Restaurant Excelsior is aangesloten bij de Nederlandse eredivisie voor restaurants, de Alliance Gastronomique. Hotel de l’Europe behoort tot de beste hotels van Amsterdam. Het vijfsterrenhotel ligt in het centrum van de hoofdstad en is lid van The Leading Hotels of the World.

Zie ook

Reageer op dit artikel