nieuws

Nominaties Leerbedrijf van het Jaar bekend

Hotel

Drie bedrijven zijn genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar, sector horeca. De nominaties zijn eerlijk verdeeld: een restaurant, een hotel en een cateraar. De winnaar wordt op 10 januari tijdens de Horecava bekend gemaakt.

Nominaties Leerbedrijf van het Jaar bekend

De drie genomineerde leerbedrijven zijn door de commissie, bestaande uit sociale partners in de horeca, directieleden van Leerbedrijven van het Jaar en vertegenwoordigers van het Horeca Branche Instituut en Kenwerk, gekozen uit de bedrijven die door leermeesters, ondernemers, onderwijsinstellingen en leerlingen zijn voorgedragen.

De genomineerden zijn:

• Restaurant Smits Koffiehuis in Amsterdam

Carlton Beach Hotel in Den Haag

Boenk en De Groot Catering in Den Haag

Op woensdag 19 december geven de genomineerde leerbedrijven de commissie een mondelinge toelichting op hun nominatie.

Bij de beoordeling hanteert de commissie onder meer de volgende criteria: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Het doel van de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is het benadrukken van de waarde die leerbedrijven hebben voor de horecasector en het bevorderen van de kwaliteit van leerbedrijven.

Reageer op dit artikel