nieuws

Golden Tulip tekent voor hotel Zwitserland

Hotel

In juli van dit jaar tekende Golden Tulip al een intentieverklaring voor Tulip Inn Etoy, nu zijn daadwerkelijk de contracten rond voor het eerste hotel van de groep in Zwitserland onder eigen management.

Golden Tulip tekent voor hotel Zwitserland

Tulip Inn Etoy komt te liggen in en wordt eigendom van Littoral Parc, in het kanton Vaud, een gebied wat momenteel populair is onder veel internationale bedrijven. De bouw van het hotel zal naar verwachting in december van start gaan.

Het hotel krijgt 100 kamers, een Branche restaurant en vergaderconcept Simply Meet.

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip Hospitality Group is blij met de uitbreiding van Golden Tulips activiteiten op de Zwitserse markt. ‘Wij hebben vertrouwen dat wij dit nieuwe hotel de benodigde middelen en service zullen bieden om zo de Zwitserse hospitality-industrie te betreden en Golden Tulip’s internationale herkenning te verstevigen.’

Reageer op dit artikel