nieuws

Pleeggezinnen slapen gratis bij Bilderberg hotels

Hotel

Pleeggezinnen mogen op pakjesavond zaterdag 5 december gratis overnachten in de Bilderberg hotels. De hotelketen stelt hiervoor honderd kamers beschikbaar in het totaal van twintig hotels. De gezinnen krijgen ook een gratis ontbijt en diner.

‘Overnachten in een vier- of vijfsterren hotel. Uit eten, ’s ochtends een heerlijk ontbijt en daarna misschien nog wel een lekkere duik in het zwembad. Dat is een luxe die voor veel pleeggezinnen niet is weggelegd.

Daarom willen wij samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp pleegkinderen eens lekker in de watten leggen,’ aldus hotelketen Bilderberg.

Pleegkinderen hebben vaak al veel meegemaakt in hun jonge leven en mogen daarom volgens Kinderhulp en Bilderberg best weleens lekker verwend worden. Daarnaast is de actie ook bedoeld om pleegouders een hart onder de riem te steken. Ruimte in het hart om een kind van anderen op te vangen gaat lang niet altijd gepaard met een goed gevulde portemonnee.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al 50 jaar in voor kinderen, die als gevolg van ernstige huiselijke problemen in de jeugdzorg terechtkomen.

Reageer op dit artikel