nieuws

Banks Mansion kleurt roze door Giro

Hotel

Hotel Banks Mansion aan de hoek Herengracht/Vijzelstraat in centrum Amsterdam kleurt de komende dagen roze. Het hotel viert hiermee de komst van het internationale wielerfestijn de Giro naar onze hoofdstad.

Banks Mansion kleurt roze door Giro

‘Wij zitten op een fantastische locatie langs het parcours en moedigen de renners aanstaande zaterdag van harte aan met deze ludieke actie. Wij dragen graag een steentje bij aan de events die Amsterdam op de kaart zetten en wilden de start van de Giro absoluut niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaar dat wij de komende dagen roze kleuren’, aldus Ellen van Wittmarschen, general manager van Banks Mansion.

Op 8 mei loopt het parcours van de eerste etappe door de Vijzelstraat en is er vanuit het hotel een perfect uitzicht op het verloop van de tijdrit. De roze gevel van het Banks Mansion is nog tot en met zondagavond te bewonderen.

Reageer op dit artikel