nieuws

Fletcher neemt Golden Tulip Landhotel Cox over

Hotel

Golden Tulip Landhotel Cox in Roermond wordt overgenomen door Fletcher Hotels. De overname vindt plaats op 15 november waarna het hotel Fletcher Landhotel Cox gaat heten.

Fletcher neemt Golden Tulip Landhotel Cox over

Het viersterren hotel omvat 53 luxe kamers en drie multifunctionele zalen. De jongste aanwinst betekent het 42ste hotel voor de Nederlandse hotelketen.

Het Landhotel Cox is al meer dan 87 jaar in handen van de familie Cox. De familie exploiteert in Roermond meerdere horecazaken en het hotel paste niet meer in de gelijksoortige exploitaties, vandaar de keuze voor verkoop. Het vastgoed blijft vooralsnog in handen van de familie Cox.

Fletcher Hotels wenst verder te groeien in het drie en viersterren segment in Nederland. De hotelgroep spreekt de verwachting uit dat eind 2011 meer dan vijftig hotels in eigendom zullen zijn. Fletcher stuurt de back office van de hotels centraal aan vanuit haar hoofdkantoor. Het merendeel van het vastgoed van de hotels is tevens in eigendom van de hotelketen zelf.

Reageer op dit artikel