nieuws

Honderd jaar voor de Roode Leeuw

Hotel

Hotel-restaurant-café de Roode Leeuw in Amsterdam bestaat volgend jaar honderd jaar. Het bedrijf maakt er een heel feest van. Vanaf een januari zijn er allerlei activiteiten.

Honderd jaar voor de Roode Leeuw

Een bijzondere eigenschap van dit horecabedrijf is dat het de afgelopen honderd jaar altijd binnen de familie gebleven is. In het tijdschrift dat het bedrijf volgend jaar uit gaat geven, komen al dit soort zaken aan de orde.

Volgend jaar, op 16 oktober (exact honderd jaar nadat het bedrijf ingeschreven werd bij de KvK) wordt er een groot cocktaildiner gehouden. Ook de burgemeester is daarbij van de partij. Het bedrijf lanceert een speciale website waarop vanaf een januari alle jubileumacties aangekondigd worden.

Reageer op dit artikel