nieuws

Hotelnomade slaapt in beddenwinkel

Hotel

Vincent van Dijk, schrijver van het boek Amsterdam Slaapt, start zaterdag 19 november met een reeks overnachtingen op gekke plekken. De etalage van slaapkamerspeciaalzaak Bed Habits in het centrum van Amsterdam is het startpunt van deze promotiecampagne rond het boek over hotels.

Hotelnomade slaapt in beddenwinkel

De nacht van zaterdag op zondag brengt Vincent van Dijk door in een nieuw gebouwd gedeelte van de slaapkamerdesignzaak met een etalageruit aan de kant van de Reguliersdwarsstraat. Het uitgaanspubliek kan bekijken hoe ´Amsterdam slaapt´ en suggesties twitteren voor de volgende bijzondere Amsterdamse slaaplocatie voor de auteur.

Van Dijk sliep een jaar lang elke nacht in een ander Amsterdams hotel. In augustus publiceerde hij zijn boek Amsterdam Slaapt, waarvan inmiddels de tweede druk is verschenen. In het boek staan persoonlijke verhalen over de eenzaamheid van een jaar lang wonen in luxe- en budgethotels.

Reageer op dit artikel