nieuws

Inntel Rotterdam naar Great Hotels of the World

Hotel

Inntel Hotel Rotterdam Centre sluit zich aan bij het internationale samenwerkingsverband Great Hotels of the World. Het hotel in de Maasstad treedt toe tot de ‘premium collection’.

Inntel Rotterdam naar Great Hotels of the World

Het hotel hoopt zich hierdoor beter te kunnen profileren in de markt voor vergaderingen, beurzen, congressen en evenementen. General manager Hans van Schaick is blij met de toetreding. ‘We kunnen onze eigen identiteit behouden en daarnaast gebruikmaken van het internationale netwerk van Great Hotels of the World.’

Het lidmaatschap is alleen op uitnodiging en kent drie niveaus: luxury, premium en classic. Inntel Rotterdam krijgt de status premium collection. Great Hotels of the World biedt vanuit het hoofdkantoor in Engeland onder meer wereldwijde reserveringen en sales & marketing-services aan de aangesloten hotels.

Reageer op dit artikel