nieuws

Lekkerste horecabroodje is van De Efteling

Hotel

Corstiaan van Lent van restaurant hotel De Efteling mag zich maker noemen van het Lekkerste broodje in de categorie horeca van 2011. Hij bedacht een variant op het oerhollandse broodje kroket: Fishy Dutchman. Een broodje makreelkroket.

Lekkerste horecabroodje is van De Efteling

Naast Van Lent op het podium nam Dennis Wolf plaats van SSP Café uit Leiden en plek nummer drie was voor Rudi Kun-Kuti van Café de Blonde Pater uit Lent. Joop Braakhekke maakte de maker van het beste broodje bekend aan het beurspubliek.

Hoewel de naam van Corstiaan van Lent (32) tijdens de prijsuitreiking per abuis al werd genoemd als winnaar van de cateringbroodjes, is hij toch nog overdonderd.

‘Je gelooft het dan toch nog niet helemaal. Ik ben echt superblij. Twee jaar geleden heb ik ook meegedaan, maar viel toen buiten de prijzen. Dit is gewoon echt geweldig. Ik hoop dat mijn broodje snel te koop is bij De Efteling, maar dat beslis ik natuurlijk niet zelf,’ zegt de stralende winnaar.

De prijs werd uitgereikt op donderdag 13 januari op de laatste Horecavadag van de editie-2011.

Reageer op dit artikel