nieuws

Managerswisselingen bij Hampshire Hospitality

Hotel

Flinke wisselingen in de top van Hampshire Hospitality. Negen managers zijn begonnen op een nieuwe werkplek of gaan dat binnenkort doen.

Managerswisselingen bij Hampshire Hospitality

Marcel Romein begint 28 november als general manager van de Haagse Hampshire-hotels 108 Meerdervoort en Babylon. Romein werkte de afgelopen anderhalf jaar in dezelfde functie bij Amsterdam American Hotel-Hamsphire Eden.

Zijn plek in Amsterdam wordt ingenomen door Rodolf Weytingh. Hij komt van het Sofitel in Berlijn, waar hij twee jaar general manager was. Daarvoor werkte Weytingh als assistent-manager bij The Grand in Amsterdam en als operationeel manager bij het Kurhaus in Scheveningen.

Marieke Dooren is 1 oktober begonnen als hotelmanager van Hampshire-hotel ’s-Gravenhof in Zutphen, voorheen Eden-hotel Zutphen. Rob Hemmes wordt hotelmanager bij Hampshire-hotel Rembrandt Square en Eden-hotel Hampshire Eden en in die functie de rechterhand van general manager Claire van Campen.

Robert Pelt gaat Hamsphire-hotel Savoy Rotterdam aansturen en Nicole Lagas is 1 november gestart als general manager van Hampshire-hotel Mooi Veluwe in Putten. Lagas vervangt Sebastiaan Rijgersma, die is benoemd tot general manager van The Manor-hotel Hampshire Eden.

Frank Boekhorst gaat per 1 december aan de slag als interim-general manager en leidinggeven aan verschillende projecten. Boekhorst was directeur/eigenaar van Hampshire Inn Prinsengracht.

Ook Rob Heuts is actief als interimmanager. Hij doet dat sinds 19 oktober op één locatie, als general manager van Hampshire-hotel Ahaus.

Reageer op dit artikel