nieuws

1000x overnachten in hetzelfde hotel

Hotel

In Goes wonen en in Amsterdam werken. Dat vraagt om meerdere hotelovernachtingen per week. Tom Schraven, directeur van het bedrijf BIMAG BV in Goes, viert op 28 november zijn 1000e overnachting in ‘The Bridge Hotel’ in Amsterdam.

1000x overnachten in hetzelfde hotel

Schraven is voor zijn bedrijf sinds 1997 vier dagen per week werkzaam in Amsterdam waarvan hij drie dagen overnacht in ‘The Bridge Hotel’, gelegen naast Carré.

Unieke gebeurtenis

In het begin heeft Schraven in verschillende hotels overnacht. Uiteindelijk kwam (en bleef) hij bij ‘The Bridge Hotel’. Voor zover bekend is het een unieke gebeurtenis dat dezelfde persoon 1000x in hetzelfde hotel overnacht.

Met zijn bedrijf ondersteunt Schraven organisaties bij het optimaliseren van hun maatschappelijk rendement. Hiertoe biedt BIMAG BV beleidsondersteuning welke alle beleidssectoren inzake integriteit bestrijkt.

Reageer op dit artikel