nieuws

Amrâth sluit restaurant Hotel Belvoir

Hotel

Restaurant Charlemagne in Nijmegen gaat dicht. Het restaurant van Amrâth Hotel Belvoir draagt onvoldoende bij aan de winst van de Amrâthgroep. Ook voor het hotel heeft Amrâth veranderingen in petto.

Amrâth sluit restaurant Hotel Belvoir

Het hotel, waar zo’n veertig mensen werken, verandert van karakter, schrijft De Gelderlander. Het gaat zich minder richten op zakenlieden en meer op toeristen.

Het restaurant gaat dicht omdat het niet genoeg opbrengt, zo laat een woordvoerder van het bedrijf weten in de regionale krant. Het sluiten van het restaurant heeft ook gevolgen voor bewoners van de flats boven en naast het hotel.

Die maakten gebruik van de service van het restaurant. Zo werden tegen betaling maaltijden verstrekt aan bewoners. De bewoners kunnen wel van het zwembad gebruik blijven maken.

Amrâth-eigenaar Giovanni van Eijl kocht Belvoir in 1999. Volgens Van Eijl zijn met de betrokken personeelsleden vertrekregelingen afgesproken. Voor de plek waar het restaurant zich bevindt, in de kelder, wordt een nieuwe bestemming gezocht.

Reageer op dit artikel