nieuws

App van Hotel Okura bestrijdt jetlag

Hotel

Hotel Okura heeft een nieuwe applicatie voor gebruikers van een iPhone. De app bestrijdt je jetlag, stelt je direct in verbinding met roomservice of de conciërge van het hotel en geeft toegang tot de weblog van sterrenchef Onno Kokmeijer.

App van Hotel Okura bestrijdt jetlag

De app geeft gasten persoonlijk advies hoe ze zo snel mogelijk van hun jetlag af kunnen komen. De app geeft op basis van een aantal ingevoerde gegevens tips om zo snel mogelijk te kunnen herstellen van de jetlag.

De gebruiker kan tevens via een simpele aanraking van het scherm bellen met roomservice of de concierge. Daarnaast geeft de app toegang tot de weblog van sterrenchef Onno Kokmeijer en kan er kennis gemaakt worden met de restaurants van Okura.

De ingebouwde City Guide geeft allerlei suggesties voor uitstapjes in de stad en navigeert daar direct naar toe. Ook is een klein lesje Nederlanse taal opgenomen. Tot slot toont de app reviews en kan men via social media (onder andere twitter en facebook) overal ter wereld direct in contact te treden met Okura’s concierge.

De app is te downloaden in de App Store; de App is gratis maar is wel bijna 35 MB groot.