nieuws

ART Hotel naar Best Western

Hotel

Het Rotterdamse ART Hotel is aangesloten bij Best Western Hotels. Dat heeft de hotelorganisatie bekendgemaakt. Best Western-directeur Wytze van den Berg roemt het hotel vanwege het opvallende exterieur.

ART Hotel naar Best Western

‘De unieke uitstraling van het ART Hotel gekoppeld aan de centrale ligging in Rotterdam leveren ons en onze gasten voor zowel een zakelijk als toeristische verblijf een uitstekende toegevoegde waarde’, aldus Van den Berg.

De hotelondernemers Roel en Anita Rol zijn niet over één nacht ijs gegaan bij hun beslissing aan te sluiten bij Best Western. ‘We hebben weloverwogen gekeken naar datgene wat de verschillende hotelmerken in Nederland ons te bieden hadden. Op het gebied van distributiekanalen, verkoop en marketing sprong Best Western Hotels eruit’.

Het Best Western ART Hotel, zoals nu officieel heet, ligt op een steenworp afstand van Ahoy, het Luxor Theater, diverse internationale bedrijven en het centrum van Rotterdam. Het viersterrenhotel telt 104 kamers en een restaurant, genaamd ‘Thuis’.

Reageer op dit artikel