nieuws

Bad Boekelo breekt met Golden Tulip

Hotel

Golden Tulip hotel Bad Boekelo in het Overijsselse Boekelo nabij Enschede stopt met Golden Tulip. Per 1 juli is het franchisecontract beëindigd. Het hotel gaat verder onder de naam Resort Bad Boekelo.

Bad Boekelo breekt met Golden Tulip

Dat heeft Sandton Hotels bekendgemaakt, zo meldt de site Zakennieuws.nl. Sandton is sinds december 2004 eigenaar van het hotel en renoveerde het sindsdien meerdere malen. Zo zijn alle 78 kamers voorzien van nieuwe badkamers. Ook is de voorgevel compleet vernieuwd.

Resort Bad Boekelo heeft naast 78 hotelkamers onder andere zeven vergaderzalen, een restaurant, een bar en een overdekt zwembad. Sandton Hotels exploiteert momenteel zes hotels in ons land. Volgend jaar komen daar enkele zaken bij zoals ondermeer het IJsselhotel in Deventer en Hotel Pillows in Zwolle.

Reageer op dit artikel