nieuws

Bilderberg-veteraan naar Sandton

Hotel

Bilderberg-veteraan Leo van der Meer is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van het jonge, groeiende Sandton Hotels. Van der Meer was ruim tien jaar directeur bij de Bilderberg groep. Ook was hij meer dan tien jaar algemeen directeur van Landal GreenParks.

Bilderberg-veteraan naar Sandton

De Sandton groep is een jonge hotelketen en bestaan uit drie bedrijven: kasteelhotel Chateau de Raay in Baarlo, Bad Boekelo in Enschede en stadshotel Hampshire Inn in Eindhoven. ‘Van der Meer is een enorme aanwinst de groep’, zo laat directeur Gui de Vries van Sandton Hotels weten.

Naast Van der Meer heeft Sandton Hotels zich ook versterkt met Rogier Braakman. Braakman is afkomstig van het Hilton Amsterdam en werkte er als Food & Beverage manager. Ook was hij in dezelfde functie actief bij Landal GreenParks. Braakman treedt toe tot de directie van Sandton Hotels.

Sandton meldt naast de aanwinsten verder dat het de komende tijd flink zal groeien. Het hotelbedrijf voegt drie bedrijven toe, te weten hotels in Amsterdam, Zwolle en Deventer. ‘De groep bestaat nog maar twee jaar en dit jaar is voor ons belangrijk om de structuur voor de toekomst goed neer te zetten’, aldus De Vries.

Reageer op dit artikel